Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-636 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Sanitair Gent: specialist in sanitaire werken

Voor de installatie van sanitair in Gent is het belangrijk dat u de werkzaamheden door een installatiespecialist laat uitvoeren. Daarmee bent u verzekerd van een resultaat dat staat. Saniben voert alle sanitaire installaties in deze regio van Oost-Vlaanderen op professionele wijze uit. Als installatiebedrijf met loodgieters en installateurs bieden wij u een totaaloplossing voor al uw sanitair. Wij bezorgen u het beste comfort in alle sanitaire ruimtes van uw huis. Daarbij richten wij ons zowel op nieuwbouwprojecten als op renovatiewerken. Of u nu een kraan wilt laten vervangen of een complete badkamer wilt laten installeren, Saniben staat voor u klaar.

Installatie sanitair in Gent

De installatie van sanitair in Gent krijgt vorm aan de hand van uw wensen. Wij hebben bijvoorbeeld een breed gamma van kranen, wastafels, closets, baden en spoelsystemen beschikbaar. Daarbij bieden wij u graag een sanitaire oplossing op maat. Er is met verschillende budgetten rekening te houden. Zo hebben wij voor iedereen de beste oplossing beschikbaar. Er is altijd sprake van een vakkundige plaatsing. Wij zijn zowel inzetbaar voor nieuwbouw als renovatie en voeren kleine en grote opdrachten uit.

Sanitair in Gent laten installeren om uw badkamer te vernieuwen

De badkamer is een ruimte in huis waar comfort belangrijk is. Ook op het gebied van design mag u wat dat betreft wat te wensen hebben. Wij leveren graag nieuw sanitair in Gent om uw badkamer te vernieuwen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om door ons een complete badkamerrenovatie te laten uitvoeren. Ten aanzien van de kranen, wasbakken, lavabo, wc, bad en douche hebben wij voor u een ruime keuze beschikbaar. De badkamer is te voorzien van een wastafel met moderne designkranen. Of met een uitvoering in een meer klassieke stijl. Uw badkamer ondergaat alleen al met de vervanging van bijvoorbeeld kranen een positieve verandering. Wilt u inspiratie opdoen en kennismaken met de grote diversiteit in sanitaire uitvoeringen? Bezoek dan een van de showrooms van leveranciers waar wij mee samenwerken.

Sanitaire leidingen plaatsen of vervangen

Op het gebied van sanitair in Gent is Saniben eveneens actief met betrekking tot het plaatsen en vervangen van leidingen. Mocht er ergens een waterlek zijn in de leiding dan schakelt u ons gewoon in. Bij een lekkage waar spoed vereist is om het probleem te verhelpen, zijn wij 24/7 beschikbaar. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk het lek in de waterleiding op te sporen om het probleem op te lossen. Onze werkzaamheden met betrekking tot de reparatie en onderhoud van sanitair in Gent zijn nog uitgebreider. Saniben komt graag bij u langs om een analyse te maken van het probleem. Op basis van deze analyse doen wij u een passend voorstel voor herstel of vernieuwing. Wij bieden u overigens altijd de gelegenheid om online vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wilt u liever eerst meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van sanitair in Gent? Dan is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via +32 489 786 644.

 

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button