Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-693 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Sanitair Oost-Vlaanderen voor nieuwbouw en renovatie

Bent u op zoek naar een specialist in sanitair in Oost-Vlaanderen? Dan is Saniben de ideale vakman die u zoekt. Wij werken zowel in opdracht van particulieren als bedrijven in Oost-Vlaanderen. Saniben voert alle sanitaire installaties op professionele wijze uit. Als installatiebedrijf met ervaren loodgieters en installateurs bieden wij u een totaaloplossing voor al uw sanitair. Elk sanitair project is uniek, en op deze manier gaan wij ook steeds aan het werk bij al onze sanitaire projecten. Dat betekent dat wij u maatwerk bieden en uw wensen hoe klein of groot vertalen naar een resultaat dat staat. 

Wij bezorgen u het beste comfort in alle sanitaire ruimtes van uw huis. Daarbij richten wij ons zowel op nieuwbouwprojecten als op renovatiewerken. Wij gaan op een propere wijze te werk met oog voor detail. Hierbij beperken we de last en breekwerken tot een minimum. 

Uitgebreid aanbod in Oost-Vlaanderen aan sanitaire installaties

Iedereen die op zoek is naar nieuw sanitair in Oost-Vlaanderen, vindt bij ons ongetwijfeld wat hij zoekt. We zijn het allemaal met elkaar eens wanneer we zeggen dat comfort in een badkamer zeer belangrijk is. Ook op het gebied van design mag een badkamer wat te wensen hebben. Wij leveren graag nieuw sanitair in Oost-Vlaanderen om uw badkamer te vernieuwen en nog comfortabeler te maken. Wilt u een nieuw sanitair in een landelijke, moderne of industriële stijl? Door ons uitgebreid aanbod van kranen, wastafels, baden, wc’s en spoelsystemen zijn we voorbereid om alle wensen te vervullen. We vertegenwoordigen alle soorten stijlen waardoor u alles naar eigen keuze kan samenstellen. Hierdoor kan uw sanitair perfect overeenkomen met de inrichting van bijvoorbeeld uw badkamer. 

Op het gebied van sanitaire materialen en toestellen maken wij gebruik van verschillende leveranciers want kwaliteit is prioriteit. Daarom werken wij samen met topleveranciers zoals Van Marcke, Sax en Desco.

Showrooms van sanitair bekijken in Oost-Vlaanderen ter inspiratie

Wilt u inspiratie opdoen en kennismaken met de grote diversiteit in sanitaire uitvoeringen in Oost-Vlaanderen? Bezoek dan één van de showrooms van leveranciers waar wij mee samenwerken. Onder info ziet u de links naar sanitair leveranciers in Oost-Vlaanderen en is het al mogelijk online inspiratie op te doen. Wilt u het sanitair in het echt bekijken dan is het mogelijk om de showroom van een leverancier naar keuze te bezoeken. Saniben werkt met al deze leveranciers samen en dat zorgt voor praktisch gemak. Overigens geven we u graag advies bij het maken van een keuze. Dat is namelijk ook een onderdeel van onze klantgerichte service.

U kan vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u graag meer informatie? Dan kan u ons telefonisch bereiken op het nummer +32 489 786 644, via mail op info@saniben.be of via het contactformulier op de website.

 

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button