Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-649 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Badkamerrenovatie Gent door een specialist

Een badkamerrenovatie in Gent besteedt u het beste uit aan een professional. Vooral als het gaat om een complete badkamerverbouwing komt er veel bij kijken. Het is niet alleen een kwestie van nieuwe tegels en nieuw sanitair uitzoeken. Denk maar eens aan het verrichten van hak- en breekwerk of aan het verplaatsen van leidingen en installatie van stopcontacten. Er is specialistische kennis nodig voor elk onderdeel van badkamerrenovatie in Gent. Saniben heeft de professionals met de juiste expertise beschikbaar om uw badkamer tot een paradijs om te toveren. Wij nemen u al het werk uit handen en vernieuwen de badkamer van begin tot eind met een prachtig resultaat.

Nieuw sanitair voor badkamerrenovatie in Gent

Een badkamerrenovatie in Gent hoeft niet altijd het slopen van de bestaande badkamer in te houden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen voor nieuw sanitair te kiezen. Dat is mogelijk met een nieuwe inloopdouche, comfortabel bad met nieuwe wastafel en kranen. Of met het plaatsen van nieuwe badkamermeubels en vervangen van een wc. De badkamervernieuwing is ook te realiseren met kleine aanpassingen in de badkamer. Alleen met nieuw sanitair ondergaat de badkamer al een metamorfose.

Vakmensen voor badkamerrenovatie in Gent

Het is belangrijk dat als u voor een complete badkamerrenovatie in Gent kiest dat u dat door professionals laat doen. Zoals gezegd verzorgt Saniben het gehele proces van A tot Z. Dat betekent in de praktijk dat u niet met verschillende bedrijven in zee hoeft te gaan. Het zorgt nog al eens voor problemen als er meerdere bedrijven aan een badkamer werken. De planning is dan vaak niet op elkaar afgestemd. Dat is anders als u Saniben inschakelt voor de badkamerrenovatie in Gent. Wij zorgen voor een perfecte planning, zodat de vakmensen het werk aansluitend op elkaar uitvoeren. Saniben biedt een traject aan met advies, coördinatie en uitvoering. Het badkamerontwerp krijgt pas uitvoering op het moment dat u volledig tevreden bent.

Voordelen bij Saniben

U profiteert van meerdere voordelen bij Saniben als u de badkamerrenovatie door ons laat uitvoeren. Er is bijvoorbeeld sprake van één aanspreekpunt en dat levert voor u tijdsbesparing op. Bovendien bent u verzekerd van de beste kwaliteit en beste service. Daar staan wij voor net als voor de beste garantie. Uw sanitair specialist verzorgt de planning zeer nauwkeurig, zodat de badkamervernieuwing sneller klaar is. Wij voeren zowel kleine als grote projecten uit, zodat u ook voor kleine installatiewerkzaamheden bij ons terecht kunt. Uw wensen voor een nieuwe badkamer vertalen wij naar de praktijk. Daarbij is rekening te houden met een specifieke stijl. Bijvoorbeeld landelijk, klassiek, vintage of modern. Uiteraard is het ook mogelijk om op basis van een bepaald budget de badkamer te renoveren. Verder werken wij samen met de beste sanitair leveranciers als Desco, Sax en Van Marcke.

Maak een afspraak en ontvang vrijblijvend een offerte

Wilt u van een nieuwe badkamer genieten? Maak dan een afspraak met Saniben voor uw badkamerrenovatie in Gent. Dan inventariseren wij uw wensen en stellen vrijblijvend een offerte op.

Naast volledige badkamerrenovaties zijn wij specialist in andere loodgieterij werken,  zoals het plaatsen van sanitair,, centrale verwarming, airco, en nog vele meer.

 

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button