Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-481 page-child parent-pageid-106 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Centrale verwarming laten plaatsen

Niets aan het toeval overlaten

Als u door Saniben een centrale verwarming wilt laten plaatsen, laten wij niets aan het toeval over. Wij bieden u een uitmuntende service. Voor elk project komen we eerst ter plaatse voor de nodige analyses en opmetingen. Daarna werken we een technische oplossing uit die we vertalen in een gedetailleerde offerte. Die mag U al enkele dagen na ons bezoek al verwachten. Voor de radiatoren en cv ketel voeren we een warmtestudie uit. Wilt u een centrale verwarming laten plaatsen? Wanneer u voor ons kiest, spelen we met onze planning kort op de bal.

Wij laten u nooit in de kou staan

Ook na de installatie mag u op ons blijven rekenen. Is uw verwarmingsketel toe aan een onderhoudsbeurt? Wij contacteren u proactief wanneer u bij ons uw centrale verwarming hebt laten plaatsen. Bij defecten komen we zo snel mogelijk ter plaatse. Voor ernstige verwarmingsproblemen zijn we ook ’s avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar op het nummer +32489786644 . Onze technici staan voor U klaar. Contacteer ons voor meer informatie.

Wij ontwikkelden ons tot dé verwarmingsspecialist voor particulieren, appartementen en kleine kmo’s. Wij bieden een totaalservice voor centrale verwarming op aardgas en stookolie, zowel op het vlak van installatie, onderhoud als herstellingen. Ook vloerverwarming, warmtepompen en thermische zonnesystemen behoren tot de mogelijkheden.


Uw oude ketel aan vervanging toe?

Is uw oude ketel stilaan aan vervanging toe? Geef ons een seintje. Wij komen de toestand van uw huidige ketel nakijken. Elke situatie is anders. Daarom gaan we steeds voor een oplossing op maat die we grondig met u bespreken.


Laat uw stookolie- en gasketel controleren en reinigen

Slechts weinig verwarmingsspecialisten zijn nog bereid om stookolieketels te reinigen. Wij doen dit wel, hetzelfde geldt voor gasketels. Onze jarenlange ervaring op dit vlak vormt dan ook een grote troef. Ook voor een grondige verwarmingsaudit kan u op ons rekenen. Wij bezitten alle nodige certificaten om u nadien de keuringsrapporten en verbandings-attesten te overhandigen. Voor stookolieketels zijn we gecertificeerd door Cedicol, voor aardgas door Cerga.

Wij zetten zelf de gaskraan open

Wanneer wij uw aardgasinstallatie plaatsen, hebt u geen extern keuringsinstantie meer nodig om de gaskraan open te zetten en de ketel in werking te stellen. Wij bezitten alle nodige attesten om dit zelf te doen. Hierdoor bespaart u heel wat tijd en kosten. Bovendien bent u er zeker van dat u met vakbekwame specialisten in zee gaat.

Specialist in grote installaties

Naast particuliere verwarmingsinstallaties vertrouwen tal van sportclubs, horeca, syndici,  bedrijven,… op ons voor het onderhoud van hun grote verwarmingsinstallaties.

Graag een offerte ontvangen?

[gravityform id="3" title="false" description="false" ajax="true"]

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button