Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-717 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Uw verwarmingsinstallateur voor optimaal comfort

Wat is er aangenamer dan een heerlijk verwarmde woning of kantoor? Maar ook in de zomer is een perfect gekoelde ruimte zalig om te vertoeven. Uw verwarmingsinstallateur is hierbij dé spilfiguur. Hij weet perfect welk soort verwarming er het beste bij uw pand past. Laat u goed adviseren en bepaal samen welke verwarming u het beste kiest.

Uw verwarmingsinstallateur is uw centrale aanspreekpunt

Zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingen is het belangrijk een degelijke planning op te maken. De installateur sanitair en centrale verwarming houdt rekening met verschillende factoren. Uiteraard is uw budget van zeer groot belang. Uw installateur centrale verwarming tracht altijd de gepast oplossing binnen uw budget te realiseren. Daarnaast is de opbouw van uw woning of bedrijfspand een factor om rekening mee te houden. Bij het ontwerp van uw sanitair en verwarming worden zoveel mogelijk energiebesparende technieken gebruikt. En denk bijvoorbeeld ook aan ventilatie, waterverzachters, airco en luchtbehandeling of een totale badkamerrenovatie met alle nodige loodgieterij. Bij dergelijke werken is het belangrijk om één aanspreekpunt te hebben. Uw installateur sanitair en centrale verwarming coördineert de werkzaamheden zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Alle werkzaamheden worden op elkaar afgestemd, worden op tijd uitgevoerd en worden zorgvuldig door één persoon opgevolgd. Als u kiest voor een totaaloplossing waarbij u één aanspreekpunt heeft, merkt u vaak dat u met uw budget meer kunt doen. U krijgt ook raad over de vormgeving en de stijl van de verschillende toestellen.

De verwarmingsinstallateur houdt de wetgeving in het oog

Tegenwoordig zijn de wettelijke normen betreffende sanitair en verwarming zeer streng. En de wetgeving hieromtrent wijzigt regelmatig. Uw installateur sanitair en centrale verwarming volgt de wetgeving op de voet en zorg ervoor dat u altijd in orde bent. Alle gebruikte toestellen en materialen zijn conform aan de Europese wetgeving. U krijgt van uw installateur de nodige certificaten en hij geeft u informatie over subsidies die u eventueel kunt bekomen.

U krijgt een duurzame verwarming en sanitair

Een verwarmingsinstallatie of sanitair plaatst u niet elke dag. Het is de bedoeling dat uw nieuwe installatie zo lang mogelijk meegaat. Daarom wordt er door uw installateur enkel voor kwaliteitsvolle materialen gekozen. Naast een degelijke plaatsing is ook het onderhoud van groot belang. Ook op dit gebied zijn wettelijke normen voorzien. Uw installateur komt regelmatig uw gasketels of mazoutbranders, boilers, airco, etc. onderhouden en ook hiervoor krijgt u de nodige attesten. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw installatie altijd maximaal rendeert. En u bent tegelijkertijd volledig in orde met uw verzekeringsmaatschappij. Bovendien kan een regelmatige preventieve controle van uw verwarmingsinstallatie soms heel wat problemen voorkomen. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan kan u ook voor reparaties op uw verwarmingsinstallateur een beroep doen.

Of u nu kiest voor verwarming of koeling, een optimaal comfort in uw woning of onderneming is belangrijk voor een aangenaam en gezond leven. Laat u hierin bijstaan door een ervaren verwarmingsinstallateur.

 

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button