Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-640 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Sanitair in Sint-Niklaas voor nieuwbouw en renovatie

Nieuw sanitair in Sint-Niklaas nodig? Saniben is uw sanitair specialist voor kleine en grote projecten en voor nieuwbouw en renovatie. Wij werken zowel in opdracht van particulieren als bedrijven in het Land van Maas in Oost-Vlaanderen. Elk sanitair project is weer uniek en zo benaderen wij ook alle sanitaire projecten. Dat betekent dat wij u maatwerk bieden en uw wensen hoe klein of groot vertalen naar een resultaat dat staat. Ook als u alleen maar een nieuwe kraan wilt, staan wij voor u klaar. Net als dat onze professionals ook complete badkamerwerken uitvoeren met nieuw sanitair.

Sanitair in Sint-Niklaas met keuze uit compleet gamma

Nieuw sanitair in Sint-Niklaas voor uw woning of bedrijf is helemaal naar eigen keuze samen te stellen. Wij bieden u een compleet gamma aan met keuze voor een bad naar eigen smaak of voor een moderne inloopdouche. Ook met betrekking tot een wc lavabo, wastafels en kranen is er een ruime keuze in het assortiment. Alle soorten stijlen zijn vertegenwoordigd, zodat met de stijl in bijvoorbeeld de badkamer rekening te houden is. Op het gebied van sanitaire materialen en toestellen maken wij gebruik van verschillende leveranciers. Daarbij is kwaliteit voor ons prioriteit en kiezen wij voor leveranciers als Van Marcke, Sax en Desco.

Sanitaire werken in Sint-Niklaas

Uw loodgieter van Saniben voert allerlei sanitaire werken uit in Sint-Niklaas. Naast de installatie van nieuw sanitair in Sint-Niklaas verhelpen wij problemen. Bijvoorbeeld als de sanitaire leidingen of toestellen voor herstelling in aanmerking komen. Of als er sprake is van een waterlek in de badkamer, keuken of wc. Onze specialisten staan voor u klaar om de sanitaire werken naar tevredenheid uit te voeren. Zo vervangen wij even gemakkelijk een sanitaire leiding als dat wij een lekkage opsporen en deze herstellen. Voor al uw sanitaire werken in Sint-Niklaas is Saniben uw sanitair specialist.

Showroom bekijken voor inspiratie

Heeft u al een idee van het design en uitvoering voor het nieuwe sanitair in Sint-Niklaas? Of wilt u zich laten inspireren? Dat is mogelijk door de showrooms van onze leveranciers te bekijken. Onder info ziet u de links naar sanitair leveranciers in Oost-Vlaanderen en is het al mogelijk online inspiratie op te doen. Wilt u het sanitair in het echt bekijken dan is het mogelijk om de showroom van een leverancier naar keuze te bezoeken. Saniben werkt met al deze leveranciers samen en dat zorgt voor praktisch gemak. Overigens geeft Saniben u graag advies bij het maken van een keuze. Dat is namelijk ook een onderdeel van onze klantgerichte service.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij Saniben is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. U hoeft alleen maar het offerteformulier in te vullen en uw wensen voor sanitair in Sint-Niklaas door te geven. Of wilt u liever eerst meer informatie en persoonlijk een gesprek voeren? In dat geval is het mogelijk om te bellen. Uw sanitair specialist is te bereiken op +32 489 786 644 voor al uw vragen of informatie.

 

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button