Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-659 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Badkamerrenovatie Sint-Niklaas door een vakman

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partner die uw badkamerrenovatie in Sint-Niklaas kan uitvoeren? Dan bent u bij Saniben aan het juiste adres. Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Wij kijken naar de wensen en noden van de klant en bieden een oplossing op maat tegen een correcte prijs.

Specialist in zowel grote als kleine renovatiewerken

U kan bij ons terecht voor allerlei renovatiewerken, van kleine installaties tot een complete badkamer make-over. Het is niet altijd nodig om de volledige badkamer te slopen. U kan ook enkel beroep doen op ons voor het plaatsen van een nieuw sanitair of nieuwe badkamermeubels. Wilt u bijvoorbeeld uw bad vervangen door een inloopdouche? Of is uw wc aan vervanging toe? Saniben voert deze werken uit met een prachtig resultaat. Met deze kleine veranderingen krijgt uw badkamer al een hele nieuwe look.

Wij nemen al uw werk uit handen en begeleiden u van A tot Z doorheen heel het project.  Saniben heeft de professionals met de juiste expertise beschikbaar om van uw badkamer een ontspannende plek te maken om tot rust te komen.

Kwaliteit is prioriteit

Wij staan bekend om onze persoonlijke service en professionele aanpak. Wij leveren snel en proper werk en beperken de overlast tot een minimum. Wij werken samen met de beste sanitair leveranciers als Desco, Sax en Van Marcke. Kwaliteit is prioriteit bij ons.

Saniben als enige aanspreekpunt voor uw volledige badkamerrenovatie in Sint-Niklaas

Door onze ervaring en expertise op verschillende domeinen, zijn wij uw enige aanspreekpunt voor heel het renovatieproject. U heeft dus niet de last van verschillende vakmannen te contacteren, planningen op elkaar af te stemmen en de werken te coördineren. U hoeft niet met verschillende bedrijven in zee te gaan, wij leveren al het werk en kunnen zo een persoonlijke service op maat aanbieden. Wij bieden een traject aan met advies, coördinatie en uitvoering. Pas wanneer u volledig tevreden bent en we een akkoord hebben over de uitvoering, gaan we van start.

Contacteer ons om een afspraak te maken

Wilt u meer informatie over een badkamerrenovatie in Sint-Niklaas? Contacteer ons om een afspraak te maken. Dan bekijken wij samen uw wensen en stellen wij vrijblijvend een offerte op

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button