Sanitair Lokeren: specialist in sanitaire werken

Bent u op zoek naar een specialist in sanitair in Lokeren? Dan is Saniben de vakman die u zoekt. Saniben heeft ervaren loodgieters in huis die bekend staan om hun professionele uitvoering. Wij gaan op een propere wijze te werk met oog voor detail. Hierbij beperken we de last en breekwerken tot een minimum. 

U kan ons inschakelen voor zowel nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Grote of kleine klussen, geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Of u nu enkel een kraan wilt vervangen, of op zoek bent naar een partner voor een complete badkamerrenovatie

Uitgebreid aanbod aan sanitaire installaties

Iedereen die op zoek is naar nieuw sanitair in Lokeren, vindt bij ons ongetwijfeld wat hij zoekt.  Door ons uitgebreid aanbod kranen, wastafels, baden, wc’s en spoelsystemen hebben wij sanitair naar ieder zijn smaak en budget. Contacteer ons en wij bespreken graag uw wensen zodat we een voorstel op maat kunnen uitwerken. Van klassieke tot moderne stijl, alles is mogelijk voor uw sanitair in Lokeren. U kan altijd een kijkje gaan nemen in de showrooms van onze leveranciers. 

Sanitaire spoed interventies 

Naast sanitaire installaties zijn wij ook uw aanspreekpunt voor sanitaire problemen. Heeft u een lek? Geen nood! U kan onze specialisten voor spoedinterventies 24/7 inschakelen. Wij analyseren het probleem, sporen het lek in de waterleiding op en stellen een voorstel op voor herstel of vernieuwing. In een mum van tijd krijg u van ons een oplossing! 

Contacteer ons voor uw sanitaire oplossing

Het installeren van sanitair is een moeilijke klus die u best door een installatiespecialist laat uitvoeren. De specialisten van Saniben garanderen u elke keer opnieuw een mooi, verzorgd en kwalitatief resultaat. Laat uw sanitaire werken door Saniben uitvoeren en geniet van topcomfort in alle ruimtes van uw huis. Op een professionele wijze installeren wij uw sanitair in Lokeren.

U kan vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u graag meer informatie? Dan kan u ons telefonisch bereiken op het nummer +32 489 786 644, via mail op info@saniben.be of via het contactformulier op de website.

 

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button