Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-679 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Ventilatiesysteem laten plaatsen

Om de binnenlucht van uw gebouw gezond te houden is het belangrijk een goede ventilatie te hebben. Bij nieuwbouw en grote renovaties is een ventilatiesysteem verplicht, maar dus ook in andere gevallen is het een goed idee om een ventilatiesysteem te laten plaatsen. Een slechte ventilatie kan vochtproblemen als schimmels en bacteriën met zich meebrengen. Zeker bij woningen met een hoge isolatiegraad is het belangrijk een goed werkend ventilatiesysteem te laten plaatsen. Bij een goede isolatie kan de vervuilde lucht namelijk niet meer op natuurlijke wijze ontsnappen.

Verschillende soorten ventilatiesystemen

Zeg vaarwel tegen die droge keel, allergieën en ademhalingsproblemen. Wanneer u kiest om een ventilatiesysteem te laten plaatsen wordt de vuile, gebruikte binnenlucht vervangen door verse buitenlucht. Er zijn twee soorten ventilatiesystemen, namelijk C en D.

Het grote verschil tussen de twee systemen is dat bij ventilatiesysteem C de aanvoer van verse lucht gebeurt via roosters en ramen waardoor de nieuwe lucht de buitentemperatuur heeft. In de winter komt er dus koude lucht binnen en in de zomer warme lucht. Bij ventilatiesysteem D komt de verse lucht daarentegen op een mechanische manier binnen. Dit heeft als gevolg dat de lucht altijd eerst op een aangename temperatuur wordt gebracht voor ze wordt aangevoerd. Doordat de lucht hierbij gefilterd wordt, zal u wanneer u voor ventilatiesysteem D kiest nooit lucht met stuifmeel, pollen of stof binnenkrijgen.

Professionele installatie van een kwalitatief ventilatiesysteem

Saniben heeft jaren ervaring in het plaatsen van verwarming, sanitair en ventilatie en helpt u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning of kantoor. Kwaliteit is prioriteit bij ons en u kan elke keer opnieuw rekenen op een nauwkeurige afwerking en professionele service van onze experten. U krijgt 1 specialist als aanspreekpunt die u van A tot Z doorheen heel het project en ook nadien begeleidt.

Contacteer ons voor meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een offerte om een ventilatiesysteem te laten plaatsen. Samen werken we een voorstel uit dat aan al uw wensen voldoet. U kan ons bereiken via het contactformulier of telefonisch op het nummer +32489786644.

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button