Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-747 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Sanitair Aalst

Is het tijd om uw sanitair in Aalst te vervangen? Of bent u op zoek naar een vakman om nieuw sanitair te plaatsen? Dan bent u bij Saniben aan het juiste adres. De vakmannen van Saniben hebben jaren ervaring en gaan op een professionele manier te werk zodat u elke keer opnieuw kan rekenen op een mooi resultaat. Wanneer u uw sanitair in Aalst laat plaatsen door Saniben, dan bent u jaren gerust. Zowel voor het vervangen van een kraan als een complete badkamerrenovatie kan u bij ons terecht. Kleine of grote werken, niets is ons te veel! 

Sanitaire werkzaamheden door een ervaren installatiespecialist

Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen voor zowel nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan kranen, wastafels en baden zodat we voor iedereen een oplossing op maat kunnen voorzien. Of u nu houdt van een landelijke, moderne of industriële stijl, wij hebben sanitair regio Aalst in huis naar ieder zijn wens. 

U kan steeds een kijkje gaan nemen in de showrooms van onze leveranciers. Wij hechten veel belang aan kwaliteit en werken daarom samen met top leveranciers als Van Marcke, Sax en Desco. 

Spoedinterventie nodig? Contacteer ons!

Naast het renoveren en installeren van sanitair in Aalst kan u ook beroep doen op de loodgieters van Saniben voor spoedinterventies. Voor bijvoorbeeld grote lekkages zijn wij 24/7 inzetbaar. Wij doen er alles aan om het probleem in een mum van tijd op te lossen. We maken een analyse van het probleem om vervolgens een passend voorstel op te maken voor een vernieuwing of reparatie. Elk project is uniek. 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van sanitair in Aalst? Contacteer ons dan via het contactformulier op de website of telefonisch op het nummer +32 489 786 644.

 

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button