Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/sanibenbe_1b/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-662 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-center fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Badkamerrenovatie Oost-Vlaanderen door een specialist

Is uw badkamer aan vervanging toe en bent u hiervoor op zoek naar een professionele partner? Dan bent u bij Saniben aan het juiste adres. Wij vertalen uw wensen naar de praktijk en verbouwen uw badkamer naar een ontspannende plaats om tot rust te komen.

Nieuw sanitair voor een badkamerrenovatie in Oost-Vlaanderen

Wij voeren zowel grote als kleine werken uit. Het is niet altijd nodig om heel uw badkamer uit te breken. Wij zijn specialist in kleine installaties zoals het plaatsen van een nieuwe wc of het vervangen van een bad door een douche. Daarnaast kan u bij ons terecht voor een complete badkamer make-over. We begeleiden u hierbij doorheen heel het project en nemen al het werk uit handen, met een prachtig resultaat.

Professionele service op maat

Door onze samenwerking met de beste sanitair leveranciers als Desco, Sax en Van Marcke, kan u rekenen op de beste kwaliteit. Daarnaast staan wij bekend om onze persoonlijke service en professionele aanpak. Wij werken snel, proper en zonder onnodige breekwerken.

Saniben als enige aanspreekpunt doorheen heel het project

Door onze ervaring en expertise op verschillende domeinen, zijn wij uw enige aanspreekpunt voor heel uw badkamerrenovatie in Oost-Vlaanderen. Dit levert u tijdsbesparing op doordat u zich niet moet bezighouden met verschillende vakmannen te contacteren, planningen op elkaar af te stemmen en werken te coördineren. Wij nemen al het werk uit handen waardoor u niet met verschillende bedrijven moet samenwerken. Op die manier kunnen wij een persoonlijke service op maat aanbieden met advies, coördinatie en uitvoering. Pas wanneer we een akkoord hebben over de uitvoering, gaan we van start.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over een badkamerrenovatie in Oost-Vlaanderen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en samen uw wensen te bekijken.

Snel depanage nodig? Twijfel niet langer en contacteer ons!

Call Now Button